Tjänster

Nyproduktion i Linköping – totalentreprenad

Känslan av att kliva in i en nybyggd villa är fantastisk! Vi på Mannes Bygg utför nyproduktion av villa och fritidshus på totalentreprenad, det innebär att vi håller i kontakten med hela hantverkskåren och du som kund har bara kontakt med oss. Utifrån dina husdrömmar och andra praktiska önskemål kan vi även bygga altan och garage så att allt känns riktigt klart när du flyttar in. Vi jobbar med nyproduktion i Linköping och Åtvidaberg samt andra orter i närområdet.

Ombyggnad och tillbyggnad  

Ibland behöver man bygga om eller bygga ut och då är det bra att vända sig till en byggfirma med bred kompetens. Vi på Mannes Bygg gör utbyggnader och ombyggnationer som blir som du vill ha det. Det kan handla om byggnationer för exempelvis takkupa, altan, farstu, carport eller förråd.

Renovering

Vi på Mannes Bygg har lång erfarenhet inom renovering av kök och badrum, därför har vi också personal med bred kunskap och behörighet för plattsättning. Vi utför även andra typer av renoveringar åt både företag och privatpersoner i Linköping och Åtvidaberg med omnejd. Oavsett om du behöver renovera på grund av en vattenskada, har slitna företagslokaler eller behöver byta fönster, fasad eller tak så har vi på Mannes Bygg kompetenta hantverkare som ordnar jobbet.

Skorsten, braskamin och öppen spis

Har du köpt insats till en öppen spis eller en ny braskamin så kan vi utföra installationen åt dig, vi åtar oss även montering och reparation av skorsten. Vid behov tar vi hjälp av murare för att kunna garantera en säker och fackmannamässig installation av din eldstad.

Fönsterbyten, uterum och glaspartier

Mannes Bygg gör alla typer av entreprenader när det kommer till fönster och fönsterdörrar. Vi byter fönster, bygger uterum och vinterträdgårdar samt glasväggar. För ett mer ekonomiskt och underhållsfritt alternativ har vi PVC-fönster i sortimentet. Annars använder vi oss av trä-fönster, med eller utan aluminiumbeklädnad. Till uterum och har vi stabila och välisolerade vikdörrar och skjutdörrar i samtliga material att tillgå. Ni kan läsa mer om tips för Uterum här.”